dissabte, de desembre 22, 2007

Pa francès amb pipes de carbassa

Aquesta es una recepta basada en la recepta de pa francès de la meva màquina del pa, bàsicament es la mateixa però en comptes de fer servir mantega, faig servir oli, i substitueixo 25 grs de farina per qualsevol grana, avui ha tocat pipes de carbassa.

Es necessita:

  • 425 grs. De farina de força
  • 220 ml d’aigua
  • 30 grs d’oli.
  • 25 grs. De pipes de carbassa
  • 1 Iogurt
  • Una cullerada de sucre
  • Una cullerada ta de sal
  • Dues culleradetes de llevat sintètic

Procediment.

S’ha agafa un bol, es posa en una balança de cuina, es treu la tara del bol i comencem a afegir ingredients. En aquest bol hi afegirem la farina, les pipes de carbassa, la cullerada de sucre i remanarem per que quedi barrejat.

Posarem un altre bol a la balança, traurem la tara i afegirem l’aigua (220grs) i l’oli,. Traurem el bol de la balança i afegirem la sal i el iogurt, i o barrejarem per desfer el iogurt.

Fixeu-vos que hem preparat dos bols: un amb sòlids i un altre amb líquids.
Afegirem el contingut del bol amb líquids al motlle de la panificadora, llavors afegirem el contingut de l’altre bol. Farem un forat al centre de la farina i afegirem el llevat sintètic.

O posarem a la panificadora i escollirem el programa de pa esponjós.

Bon profit!!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

MHMHMHMH! Que boooo que es el pa a casa vostra, una meravella!

Anims Pere que ho fas molt bée! :D

Ro ha dit...

Molt bona aquesta idea de substituir part de la farina per les altres coses, i també allò d'afegir iogurt. I l'oli (tot i que el gust a mantega és boníssim). M'ho apunto tot. Molt guapo el bloc, ja t'he afegit a la meva llista de blocs gastronòmics (les costelletes tb me les apunto)

Pere ha dit...

Ja he he vist que tens un blog molt complet

Felicitas,

ja buscarem alguna recepta

Pere

 

blogger templates | Make Money Online