dimarts, de desembre 04, 2007

Sopa de Carbassa

La carbassa es un producte barat, però que dona bon resultat per un sopar lleuger.

Per fer aquest plat necessitarem:

  • Un tros de carbassa.
  • Un parell de patates
  • Un Porro
  • Un grà d’all
  • Sal i oli.

Per l’acabament: Farigola, sèsam torrat, formatge, cruixent de carbassa.

Primer de tot, tallarem la carbassa, el porro i les patates.

Posarem oli en una paella i fregirem una mica la carbassa i el porro a foc mitjà-baix, per tal d’estovar la carbassa.

Quan hagin passat uns 10 minuts, ho pararem. Canviarem el contingut a un pot alt i li afegirem les patates i aigua fins que ho cobreixi tot i ho posarem a bullir, al cap d’una estona (10,15 minuts), ho passarem per el turmix, si queda una mica aigualit es pot deixat a foc lent per que evapori .

Ara només falta emplatar, què es la part més divertida !

Com a detallets de la sopa s’hi podem afegir moltes coses: Daus de foi, paté, canyella en pols, especies varies, formatge rallat o en dauets, fruit secs ... , cues de gamba, un raig d’oli.... que donaran un toc especial a la sopa.

En aquesta recepta hi he afegit: uns dauets de formatge tendra, uns cruixents de carbassa, uns grans de sèsam torrat, una mica de farigola picada amb el morter i un raig d’oli. Què us aprofiti !!

1 comentari:

Unknown ha dit...

mhmhmh! quina bona pinta Pere! Miraré les "7 diferencies" que té amb la meva recepta i potser la faig i tot per provar-la. M'agrada molt veure les diferencies que és van trobant d'un mateix plat, d'una recepta a un altre...

No has posat aquell arròs que vares fer tant bo de l'altre dia? Anima't a posar-ho perqè realment estava molt bo! ;-)

Una abraçada, K
http://vidaculinaria.blogspot.com

 

blogger templates | Make Money Online